День Літного Сонцестояння. Новолуння. Сонячне затемнення. 21 червня 2020 року – день сили та кульмінації життєвої енергії.

Йога з Альоною Кучер

Цього року кільцеве сонячне затемнення 21 червня співпадає з Днем Літнього Сонцестояння. В чому ж особливість цього дня?

Сонячне затемнення відчиняє новий життєвий цикл, вмикає свідоме прагнення до нового та самовдосконалення. Побачити в Україні його можна буде в неділю 21 червня о 9:40 ранку. Тривалість повної фази сонячного затемнення займе приблизно 38 секунд, тож не прогав! В цей момент Земля, Місяць та Сонце стануть в один ряд і природній земний супутник затьмарить більшу частину нашої зірки. Відбувається це під час новолуння, що стимулює кризу в свідомості та змінює наші внутрішні установи, викликаючи різні зовнішні події. Сонце символізує дух, волю, надає поштовх до розвитку та творчої енергії, а також допомагає усвідомити минулий досвід. Новолуння  ж, в свою чергу, це початок нового етапу. Використай цей день, щоб налаштуватись на майбутнє, обрати курс дій та осмислити вже здобутий досвід.
21 червня о 00:43 за київським часом Сонце підніметься в свою найвищу точку над Землею і цей день знаменують початком астрономічного літа. Це День Сили, що несе в собі підвищення цілючих властивостей трав та води. Це кульмінація життєвої енергії, тому всі обряди та традиції пов’язані з її головними елементами: вогнем, водою та травами. Вважається, що в  День Літнього Сонцестояння закладається фон події на найближчі півроку.
Особливий день, коли стикається новолуння, сонцестояння та затемнення вібдувається не щорік, тож скористайся можливістю наповнитись силами, мріями, планами та налаштуватись на нове.

На фото Мудра Хакіні.

Дивись також