Нефритова маска для краси та здоров’я

нефритовая маска

Нефрит здавна відомий своїми властивостями, він активно сприяє регенерації клітин, тим самим омолоджує організм. Нефрит ще часто називають Каменем Довгожителів.⠀

Нефрит містить в собі силікат кальцію, магній, залізо та інші мікроелементи, що так необхідні для нормального метаболізму клітинної тканини.

Нефрит має природну здатність розгладжувати зморшки, жінки здавна накладали на обличчя  нефритові бляшки для поліпшення живлення шкіри обличчя і шиї. Подібні процедури не тільки надавали сприятливий косметичний і омолоджуючий ефект, але і сприяли зміцненню захисних сил організму.

Нефрит – унікальний природний Цілитель. Він здатний акумулювати теплову енергію і перетворювати її в хвилі інфрачервоного спектра. Проникаючи в тканини організму на 5-7 см, такі хвилі надають безліч оздоровлюючих ефектів:

🌙 покращується кровообіг, лімфоток;

🌙 нормалізується кровотік в мікроциркуляторному руслі;

🌙  поліпшується обмінні процеси на клітинному рівні;

🌙 проявляється антибактеріальний ефект;

🌙 зменшується больовий синдром в м’язах, суглобах;

🌙 проявляється загальнозміцнюючий, імуностимулюючий ефект.

⠀Більш того, при застосуванні маски з нефриту на області голови досягається прекрасний розслабляючий і заспокійливий ефект. Відбувається зняття емоційної напруги, втоми очей, а також маска добре допомагає при безсонні.

І нарешті нефритова маска, по відгукам йогів та йогинь, чудово працює в шавасана, повний релакс з користю!

Дивись також