Цілющи вібрації співочих чаш

співоча чаша

Співочі чаші – різновид дзвона як музичного інструмента, це стаціонарний інструмент, на відміну від звичайних дзвонів вони не підвішуються і не кріпляться на ручці. Звук народжується від вібрації стінок чаші і її краю.

Співочі чаші відомі також під назвою музичних, звукових, на відміну від звичайних чаш, їх не використовують для їжі або зберігання будь-яких предметів. Їх головне призначення – створення особливих полів енергії, яка заповнює весь простір позитивними вібраціями.

Вважається, що такі чаші прийшли з Індії, а потім поширились по всьому Сходу. Зустрічаються індійські, непальські, китайські, японські, бутанські і навіть тайські чаші.

Ще перші послідовники буддійської філософії помітили, який благотворний вплив роблять на людину звуки, що видаються чашами: вони відновлюють кровообіг, нормалізують тиск і покращують імунітет, стимулюють мозкову діяльність, позбавляють від поганої енергетики і внутрішніх переживань.

Сучасні реалії готують для нас багато стресових пасток, супроводжуваних негативними вібраціями: від транспорту, електрики, електроприладів, криків, сторонніх шумів. При такій деструктивній енергії нам на допомогу може прийти спадщина тибетців – співочі чаші, які своєю мелодією здатні швидко привести організм в стан рівноваги.

Вони допомагають заспокоїтися, розслабитися, налаштуватися на сприятливий лад, особливо людям з неспокійним сном, безсонням, нестійкою психікою, нервовим виснаженням.

Звуки чаш налаштовують на медитацію, заспокоюють розум і навіть здатні впливати на тонке тіло. Чаші сприяють відкриттю, очищення чакр, роботі з людськими енергетичними центрами.

Вібрації здатні впливати не тільки на людину, але і на приміщення, в якому він знаходиться, на предмети, навіть очищати воду, надаючи їй цілющі якості. Простір після сеансу стає гармонійним, наповненим умиротворенням, милостивої енергетикою.

Дивись також