А ти знав, що …

1. Почати займатися йогою можна в будь-якому віці, головне – це досвідчений тренер , який допоможе правильно виконувати асани і підбере відповідний комплекс вправ.
2. Заняття йогою можуть принести користь навіть в період очікування дитини звичайно, за умови, що немає протипоказань від лікаря. Якщо майбутня мама займається йогою, то і родовий процес проходить легше.
3. Йога допоможе подолати стрес. Концентрація на диханні і правильному входженні в асану звільняє розум і витісняє неприємні думки, причому цей ефект зберігається і після заняття.
4. За допомогою йоги можна зміцнити хребет і поліпшити поставу.
5. Регулярні заняття йогою позбавляють від проблем зі сном.
6. Виконання асан на координацію і балансування допоможе стати більш зібраним і граціозним.
7. Йога зміцнює м’язи і підвищує їх тонус, за рахунок чого підвищується працездатність.
8. Йога може замінити дію багатьох ліків і позбавити від хронічних болей у спині і суглобах. На відміну від знеболюючих препаратів, йога не викликає залежності і безпечна для здоров’я.
9. Йога підвищує імунітет, а також кардіологи рекомендують її для зміцнення серцевого м’яза.
10. Завдяки посиленню циркуляції кисню в тканинах, травних органах і органах малого тазу, заняття йогою можуть допомогти уникнути цілого ряду проблем від гастриту до жіночих хвороб.
11. Заняття йогою покращують концентрацію і пам’ять, підвищують здібності до сприйняття нового матеріалу, дарують заряд бадьорості і сил.
12. Йога – це крок до набуття гармонії з собою і навколишнім простором, це абсолютно новий спосіб життя, який міняє внутрішній світ в кращу сторону.

Дивись також

Залишити відповідь