Кайя Кальпа йога

Кайя Кальпа йога перекладається з санскриту як вічне тіло. Цю давню індійську науку омолодження називають мистецтвом безсмертя. На практиці, це ціла система розвитку тіла і духу із застосуванням дихальних і фізичних вправ, очисних процедур і особливої ​​дієти з додаванням трав, металів, мінеральних солей. Ця методика застосовувалася в стародавній Індії, Китаї і Тибеті.

На практиках Кайя Кальпа йоги вчать правильно дихати, це дозволяє відчути, як прана проходить через все тло і заповнює його новими силами, готує до правильного і усвідомленого виконання вправ. Асани в Кайя Кальпа йоги схожі на класичні асани йоги, вивчаючи їх від простих до більш складних, практик готується до наступного етапу – медитації. У методиці медитацій Кайя Кальпа йоги використовуються очищення чакр, зняття енергетичних блоків, стресів, загальне заспокоєння.

Кайя Кальпа йога допомагає:

  • омолодженню та оздоровленню всього організму;
  • активізації головного мозку, розвитку пам’яті та творчих здібностей;
  • ослабленню інтенсивності хронічних захворювань;
  • усвідомити причини своїх емоцій, думок і вчинків.

Практика підходить людям різних вікових категорій, які хочуть осягнути суть йоги, зрозуміти, що це не просто фізичні вправи, а можливість знайти гармонію з самим собою, з оточуючими людьми, і з всесвітом.

Дивись також