Йога для обличчя

Йога для обличчя (Face yoga, Face building, Face forming або Facelift) – це спеціальні вправи проти зморшок, для свіжості і пружності шкіри, підтяжки обличчя, усунення подвійного підборіддя і загального розслаблення.

Вправи йоги для обличчя – це гримаси поєднанні з масажем, м’язи обличчя напружують, злегка притискаючи їх пальцями, заважаючи руху, це посилює навантаження і в той же час береже шкіру від розтягування.

Йога для обличчя вчить управляти лицьовими м’язами, напружуючи і розслабляючи м’язи за власним бажанням, а не спонтанно, в слід за виникаючими емоціями, як це відбувається зазвичай. Практикуючий стає уважніше до самого процесу виникнення емоцій, вчиться спокійніше реагувати на події у своєму житті. Практика регулярно корчити смішні гримаси на занятті, вчить простіше ставитися до свого зовнішнього вигляду, позбавляє від страху опинитися смішним в очах інших.

Йога для обличчя допомагає:

  • розвити рухливість лицьової мускулатури;
  • тонізувати м’язи голови і шиї;
  • покращити кровопостачання шкіри;
  • розгладити зморшки і попередити появу нових;
  • зняти напругу з очей і відновити зір.

Вправи йоги для обличчя прості, але важливо виконувати їх регулярно, якщо займатися щодня по 5 хвилин, ефект буде помітний вже через кілька тижнів.


Дивись також