Вібраційний підпис людини

В середині ХХ століття вчені-фізики довели, що на квантовому рівні всі матеріальні об’єкти складаються з енергії. Сама по собі вона нейтральна, ні позитивна, ні негативна. Згідно із законом всесвіту енергія постійно перебуває в русі. Якщо потік енергії в тілі людини зупиняється або працює зі збоями, це призводить до проблем зі здоров’ям, фінансами, стосунками. Коливання енергетичного поля народжує вібрацію. Вібрація – це сигнал, який посилає людина, якість і напрямок вібрації залежить від її частоти. Частота визначає амплітуду коливань і довжину хвилі. Людина – це радіостанція, яка посилає зовні сигнал і отримує його назад. Цей сигнал і є вібраційний підпис людини. Він унікальний для кожного і робить нас відмінними один від одного. Вібраційний підпис людини складається з безлічі вібрацій, які випромінює зовні людина на різних рівнях.
Розглянемо три з них, які мають найбільший вплив:
1.Фізичне тіло
Кожен орган в фізичному тілі випромінює певну вібрацію і частоту. Найважливіші органи людини – мозок і серце. Мозок людини – це електрохімічний орган, і його енергія вимірюється мозковими хвилями.
Існує 4 типи мозкових хвиль в діапазоні від найповільніших до найшвидших.
• Бета хвилі – найшвидші. Вони виникають в період неспання, коли мозок зайнятий розумовою діяльністю. Чим більше напружену діяльність ти ведеш, тим вище частота.
• Альфа хвилі – більш повільні мозкові хвилі. Вони з’являються, коли ти розслаблений, мрієш, візуалізуєш, перебуваєш в процесі творчості.
• Тета хвилі – набагато повільніші і пов’язані з першою стадією сну. Ти перебуваєш в стані тета хвиль на більш глибоких рівнях медитації, натхненний творчістю і уявою. Потік ідей, творчих осяянь спливає на поверхню твоєї свідомості.
• Дельта хвилі – найповільніші. Вони виявляються під час глибокого сну, пов’язані з лунатизмом, розмовами уві сні.
Мозок людини постійно перемикається між цими 4-ма частотами. На кожному рівні вібрації людина функціонує по-різному.
2. Енергетичне тіло
Енергетичне тіло – це наша енергетична система, яка складається з 7 основних чакр. Кожна з них випромінює свою вібрацію. Залежно від стану чакр, у зовнішній світ транслюється те чи інше вібраційне послання. Мало хто може похвалитися відмінним фізичним здоров’ям, відсутністю проблем з самооцінкою, фінансами. А все тому, що далеко не у всіх людей чакральная система повністю здорова і не має блоків. Щоб дізнатися, на які чакри варто звернути увагу, натисни сюди.
3.Емоції і думки
Наші емоції зберігаються в емоційному тілі, а думки – в ментальному тілі. Залежно від того, яку емоцію або думку ти протягом дня проживаєш, той сигнал ти і посилаєш у зовнішній світ. Низькочастотні вібрації включають такі емоції: сумнів, вразливість, страх, ненависть, провину, сором, лють, розчарування, депресію. На ментальному рівні це проявляється у вигляді звинувачень, нетерпіння, одержимості, неврозу.
Емоції любові, вдячності, великодушності, радості, ентузіазму транслюють високочастотні вібрації. Коли ти їх відчуваєш, ти стаєш сприйнятливим, відкритим, креативним. Тебе відвідує натхнення, прозріння. Відстежуй, які емоції ти найчастіше проявляєш в житті. Відповідний сигнал ти і відправляєш зовнішньому світу.
Залежно від того, які вібрації ти посилаєш у зовнішній світ день за днем, хвилина за хвилиною, секунда за секундою, відповідну реальність ти і твориш.
Є 3 способи створення реальності:
Людина-реактор
Людина грає в нескінченний пінг-понг, неусвідомлено реагуючи на зовнішні вібрації. Відповідає гнівом на гнів, роздратуванням на роздратування. Все, що вона посилає назовні, повертається до неї назад в збільшеному розмірі. Вона не контролює і не усвідомлює цей процес. Якщо такій людині послати хвилю негативу, вона тут же включається і реагує. До цього типу людей відноситься більшість на планеті Земля. Вони творять свою реальність неусвідомлено.
Людина-трансформатор
Така людина усвідомлює себе режисером свого життя. Вона знає, що дана реальність складається з тих дій, які вона зробила у минулому. Вона розуміє, якщо в майбутньому вона хоче отримати інший результат, її потрібно зараз змінити свої дії. Вона думає серцем, відчуває головою. Вміє трансформувати негатив в позитив. Мінімально піддається зовнішньому впливу. До цього типу належать люди, які йдуть по шляху духовного розвитку, зцілюють свої травми, звільняються від обмежуючих переконань.
Людина-генератор
Це людина, яка сама навчилася генерувати енергію. Вона не залежить від зовнішніх джерел, висхідного і низхідного потоку космічної енергії. Вона не залежить від зовнішнього впливу вібрацій інших людей. Це означає, що в створенні реальності ніхто, крім неї, не приймає участі. Це майбутнє людства.

Дивись також