Корисні властивості імбиру

Імбир має унікальну властивість очищати організм від багатьох видів токсинів: харчових, алкогольних, радіаційних і хімічних. Ще задовго до того, як ці властивості були виявлені і підтверджені офіційною медициною, лікарі Аюрведи знали, що імбир має здатність спалювати Аму (шлаки). Очищення від Ами засноване на принципі розпалювання Агні (травного вогню), за рахунок чого Ама спалюється.

Шлаки відкладаючись на стінках судин стають причиною гіпертонії, склерозу, інсульту, серцевих захворювань.

Шлаки, що наповнюють кішкевник, призводять до гастритів, колітів, виразок, панкреатиту, порушень обміну речовин, ендокринних захворювань, діабету. Солі, що осіли в суглобах, викликають артрит і остеохондроз. Імбир – здатен спалювати все це сміття, очищати організм, вести його до здоров’я природним шляхом,  без зайвої хіміотерапії, операцій, важких процедур.

Імбир містить всі незамінні для людини амінокислоти, включаючи: триптофан, треонін, лейзін, метіонін, феніланін і валін, а також ефірні масла (їх присутність і дає той самий пряний, терпкий аромат), камфін, феландрін, цинеол, борнеол, цитраль, бета каротин, капсаїцин, кофеїнову кислоту, куркумін.

Якщо імбир висушити, його хімічний склад зміниться. Зокрема, знизиться здатність стимулювати травлення, але підвищиться протизапальні і знеболюючі властивості.

Споживайте свідомо, будьте здорові.

Дивись також