Мала 108 – Буддійське намисто

Сучасні мала – предмет не стільки релігійний, скільки сакральний. Це індивідуальний талісман.  

Мала чудово підходить для читання мантр та афірмацій – можна перебирати намистини або просто триматися за нею думаючи про бажане.

Також мала є незамінним  супутником йога практики – практикуйте з ними на шиї, одягайте як браслет або покладіть під час практики поряд с собою на килимок.

Мала стане чудовим натхненням для людей творчих професій – художників, митців, музикантів та допоможе сконцентруватись при мозковому штурмі людям інтелектуальної праці.  

І нарешті мала – це сучасний і яскравий аксесуар, комбінуйте зі своїми повсякденними та святковими образами і носіть з гордістю та повагою, маючи  щоденний захист і підтримку.

Якщо у вас вже є мала, то з нею обов’язково потрібно спілкуватись.  Пам’ятайте, мала в шкатулці – мала на відпочинку. Доки вона не на тілі власника або не поблизу господаря, вона не працює.

Дуже важливо з якого матеріалу виготовлена мала, який це мінерал, у кожного свої якості, і в різний час, під різні задачі використовується різні. Наприклад я маю декілька мал, одні для практики або медитації, інші стають в нагоді для відпочинку та подорожей, одні допомагають в активній роботі, інші навпаки заспокоюють.

Любіть свої мала, поважайте, прислухайтесь до них і вони будуть вам вірним захисником  і помічником в продовж довгого часу.

Дивись також